MIR Gruppen AB

Fönsterrenovering

Förr skrapade och målade man sina fönster när de började bli dåliga. Då tog en lägenhet ungefär en vecka att göra i ordning och kostnaden blev ganska hög. Med MIR Gruppens renoveringssystem blir lägenhetens fönster som nya på endast en halv arbetsdag. Vanligtvis också till en lägre kostnad än att måla om och ungefär halva kostnaden jämfört med att sätta in nya fönster av motsvarande kvalitet.

Skräddarsydda lösningar

Med MIR Gruppens renoveringssystem utförs allt monteringsarbete inifrån lägenheten av våra egna vana montörer. Dessförinnan har allt material skräddarsytts för just dina fönster på MIR:s fabrik i Vimmerby. Detta ger bästa möjliga tätning, dränering och luftning av ditt fönster. Allt för bästa boendekomfort och ett ekonomiskt ägande.

Vi vet att vårt renoveringssystem är riktigt bra. Så bra att vi lämnar tio års garanti både på arbete och material. Något som vi tror oss vara ensamma om på marknaden.

Kort renoveringstid

Arbetet utförs inifrån lägenheten av egna, vana montörer och går snabbt i förhållande till byte av fönster eller målning av fönster.

Garantier

MIR Gruppen garanterar er ett slutresultat av hög kvalitet och lämnar 10 års garanti på material och utförda arbeten.

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!