Vi söker en driven säljare till försäljningskontoret i Stockholm

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har en förmåga att skapa kontakter. Du är van att arbeta med telefon och dator och har naturligtvis en säljande personlighet. Till din person är du självgående, social, strukturerad och målinriktad och du är dessutom mycket serviceminded. Det är till stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta med säljprocessen.

Läs mer om säljare i Stockholm

Välkommen till MIR Fönster MIR Gruppen AB

MIR Gruppen startade 1980 med tillverkning av renoveringssystem för fönster och några år senare utökades produktionen med PVC-fönster. 30 år senare och med 1000-tals nöjda fastighetsägare och bolag runt om i landet har MIR Gruppen blivit ett av de ledande företagen i branschen. Vi finns med kontor och produktionslokaler i Vimmerby.

Nöjda kunder

Kunderna finns i hela landet representerade av allmännyttiga och privata bostadsföretag, hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar.

Hela kedjan

MIR Gruppen tar hand om allt ifrån projektering och tillverkning till montering av ett fullt färdigt arbete. Arbetet utförs inifrån lägenheten och vår ambition är att störa de boende så lite som möjligt. Lägenhetsinnehavaren informeras om vad som skall göras och när vi kommer att utföra arbetet.


Transporter

Materialtransporter sker med egna bilar. Materialet levereras i ett containersystem, som gör att vi inte skapar onödig oordning utanför fastigheten.

Din trygghet

Vi kommer att göra allt för att du skall bli en av våra nöjda kunder. Inte bara genom att våra produkter, tillverkning och montage har erkänt hög kvalitet. Vår ambition är att inte lämna dig förrän du är helt nöjd, trygg och belåten.