Entrépartier | Fastighet & BRF | MIR Fönster®

Entrépartier

– gör entré med stil

Nu erbjuder MIR även entrépartier anpassade efter dina behov och önskemål som kund. Välj mått, färg och utseende som fångar blicken och passar till husets fönsterpartier och fasad.

 

Aluminiumpartier 

De dörrmodeller du hittar hos oss består av aluminiumpartier och tillåter vackert ljusinsläpp. Vår leverantör av profiler är Schüco som levererar premiumprodukter av högsta möjliga kvalitet. 

Här hittar du de modeller som vi har att erbjuda.


Kontakta oss för offert på éntrepartier 

Vi har lång erfarenhet av att genomföra arbeten snabbt och effektivt åt BRF och fastigheter runt om i Sverige. Tveka inte att ta kontakt med oss för en offert på entrépartier eller för att få veta mer!

KUNDCASE

"MIR är bra, erfarna och väldigt kompetenta. Det märks att de har rutin."

Den klassiska föreningen BRF Grepen i Västervik har funnits länge och var i behov av nya entrépartier. Tack vare sin långa relation till MIR var valet av entreprenör enkelt.

Läs mer
brf_grepen1

Alltid med MIR Entrépartier

Måttanpassat

Du behöver bara välja vilket entréparti du vill ha, sedan måttanpassar vi det på millimetern. Våra projektledare är noggranna och har lång erfarenhet.

Egen tillverkning

Alla våra entrépartier tillverkas i en modern fabrik i småländska Vimmerby. Vi tillverkar partier endast på beställning för högsta möjliga anpassning.

Egna montörer

Vi är unika i att både tillverka och montera de entrépartier vi säljer. När du köper ett entréparti av oss ser vi till att det blir monterat på rätt sätt med hjälp av våra kunniga montörer.

Tio års garanti

Vi har längre garantitid än de flesta. Som kund hos oss får du tio års garanti, vilket även gäller montage.