Referenser

Referenser

Låt oss kontakta dig så hittar vi den bästa lösningen för dig.

brf_grepen5
BRF GREPEN, VÄSTERVIK

Nya portar lyfte entrén

Den klassiska föreningen BRF Grepen i Västervik har funnits länge och var i behov av nya entrépartier. Tack vare sin långa relation till MIR var valet av entreprenör enkelt.

Strax utanför Västerviks stadskärna ligger BRF Grepen. Här bor såväl äldre pensionärer som yngre studenter eller yrkesarbetande.

– MIR gjorde ett utomordentligt jobb när vi bytte alla fönster 2017. Därför var det självklart för oss att fortsätta samarbetet, säger Göran Andersson, ordförande i föreningen.

Tre entrépartier på en dag
I februari 2020 investerade bostadsrättsföreningen i nya entrépartier. Inom några dagar var alla bytta.

– Det gick väldigt fort, på en dag bytte de tre entrépartier. Ändå är arbetet noggrant gjort. MIR är bra, erfarna och väldigt kompetenta. Det märks att de har rutin.

Förberedde portkodslås
MIR förberedde också portarna för portkodslåsen direkt i fabriken. När dörrarna var på plats var det bara att sätta dit och installera kodlåsen.

  – MIR tog alla mått och löste förberedelserna för portkodslåsen smidigt. Våra medlemmar är jättenöjda med de nya entréerna – vi visste genom vår tidigare erfarenhet av MIR att det skulle bli riktigt bra.


   

brf_grepen4
brf_fabrikanten2
BRF FABRIKANTEN, VÄSTERVIK

"MIR tog ett helhetsansvar!"

För BRF Fabrikantens var det viktigt med en lokal tillverkare av entrépartier. Att MIR dessutom låg i topp gällande pris, kvalitet och leveranstid gav extra plus.

BRF Fabrikanten har det senaste året fått en riktig upputsning. Fasaden är nymålad och nya fönster är på plats. Som kronan på verket har lägenheterna även nya entrépartier.

  – Vi ville ha moderna och funktionella entrépartier som passade in i den nya fasaden, säger Sonny Wihnberg, ordförande för BRF Fabrikanten.

Förändringen har gjort att de boende känner sig tryggare i sina hem. Entrépartierna har nämligen ett nytt kodlås som håller dörrarna låsta dygnet runt.

  – MIR skötte all kontakt med låsfirman, det gick verkligen smidigt.

BRF Fabrikanten valde MIR främst för att de verkar lokalt och har möjlighet att ta ett helhetsansvar.

– Vi valde MIR för att gynna den lokala industrin, men även för att deras konkurrenskraftiga pris och höga kvalitet. De skötte också kontakten med alla externa aktörer vilket underlättade för oss. MIR har varit service minded hela vägen och våra boende tycker att våra nya entréer är underbara.


brf_fabrikanten1