Fönsterbyte | Fastighet & BRF | MIR Fönster®

Fönsterbyte åt fastighet & BRF i nordiskt klimat

Står du inför ett fönsterbyte i din BRF eller fastighet? Genom att välja MIR väljer du svenskproducerade, underhållsfria fönster som är anpassade efter det nordiska klimatet. Det gör att du inte behöver ägna tid åt underhåll eftersom fönstren tål vind, väta och kyla.  

Vi har lång erfarenhet av att byta fönster snabbt, och effektivt åt BRF och fastigheter runtom i Sverige. Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer..

 

Fönsterbyte för BRF och fastigheter 

Vi på MIR utför tusentals fönsterbyten för bostadsrättsföreningar varje år, hela vägen från norr och ned mot söder. För en investering i PVC-fönster från MIR innebär inte bara en lång garantitid utan även ett snabbt och väl utfört arbete som minskar på tidskrävande underhåll. 

Här kan du ta del av referenser från olika BRF som valde MIR Fönster®.

 

Kontakta oss för offert på fönsterbyte 

Vi har lång erfarenhet av att byta fönster snabbt och effektivt åt BRF och fastigheter runt om i Sverige. Tveka inte att ta kontakt med oss för en offert på fönsterbyte eller om du vill veta mer!

KUNDCASE

Bytte fönster i
296 lägenheter

Bostadsrättsföreningen Gruvan i Nyköping valde MIR när det var dags att göra ett ­omfattande fönsterbyte. ”Vi fick bra service efteråt när det gällde vissa justeringar så att allt ska fungera. Sammantaget är vi mycket nöjda med grabbarnas insats under hela projektet”

Läs mer

Vi på MIR Fönster® är med er

– även efter att de nya underhållsfria fönstren är på plats

Allt för ofta upphör en leverantörs engagemang när varan är levererad och betald. Så vill vi inte ha det. Som kund till oss på MIR ska du veta att vi alltid finns till hands för dig – även efter ett genomfört fönsterbyte.

Det ska vara en trygghet för dig att veta att det alltid finns någon att vända sig till även när det nya fönstret är på plats. På vårt huvudkontor i småländska Vimmerby finns ett 50-tal anställda till din tjänst, vadhelst ditt ärende är. Skulle du få några problem så finns det alltid någon från vår egen montörs- och servicestab i närheten för att hjälpa dig.

 

Vilka fönster ska man välja till fastigheten?

När det gäller att välja fönster till er BRF är det viktigt att överväga både vilken stil ni är ute efter och fönstrens prestanda. Hos oss på MIR erbjuder vi ett brett utbud av fönstermodeller som passar flera typer av husstilar och föreningens preferenser. Vi är stolta tillverkare av PVC-fönster helt efter varje förenings individuella behov. Ni bestämmer själva vilken modell ni är intresserade av, och vi millimeteranpassar sedan fönstren med stor noggrannhet.

Spelar det någon roll vilka fönster man väljer för föreningen/fastigheten?

Absolut, valet av fönster kan ha en stor inverkan på både komfort och energieffektivitet i fastigheten. Med våra högkvalitativa PVC-fönster kan ni vara säkra på att ni investerar i långvarig hållbarhet och överlägsen prestanda. Våra fönster är tillverkade med noggrannhet och expertis för att säkerställa optimal isolering och minimalt underhåll, vilket kan bidra till att sänka fastighetens energikostnader och öka fastighetens värde.

Hur kan MIR vara behjälpliga vid fönsterbyten åt föreningen/fastigheten?

Vi på MIR har lång erfarenhet av att hjälpa BRF och fastighetsägare med fönsterbyten runt om i landet. Våra projektledare och montörer är kunniga och erfarna, och vi strävar alltid efter att göra processen så smidig och bekymmersfri som möjligt för våra kunder. Från att välja rätt fönstermodell till att säkerställa korrekt installation och efterföljande service finns vi där för att guida er genom varje steg av processen. Med vårt måttanpassade tillvägagångssätt och långa garantitid kan föreningen känna sig trygg med att välja oss för fönsterbyte.

Alltid med MIR Fönster

Måttanpassat

Du behöver bara välja vilken fönstermodell du vill ha. Sedan måttanpassar vi dina fönster på millimetern. Våra projektledare är noggranna och har lång erfarenhet.

Egen tillverkning

Alla våra fönster tillverkas i en modern fabrik i småländska Vimmerby. Vi tillverkar fönster endast på beställning för högsta möjliga anpassning.

Egna montörer

Vi är unika i att både tillverka och montera de fönster vi säljer. När du köper ett fönster av oss ser vi till att det blir monterat på rätt sätt med hjälp av våra kunniga montörer.

Tio års garanti

Vi har längre garantitid än de flesta. Som kund hos oss får du tio års garanti, vilket även gäller montage.