Fönsterrenovering BRF & Privat fastighet | MIR Fönster

Smartare fönsterrenovering för BRF och fastigheter

Förr skrapade och målade man sina fönster när de började bli dåliga. Då tog en lägenhets fönsterrenovering ungefär en vecka och ­kostnaden blev ganska hög. Idag gör fler fastigheter och bostadsrättsföreningar smartare val.

Med MIR ­Gruppens fönsterrenoveringssystem blir fönster i din fastighet eller BRF som nya på endast en halv arbetsdag. Vanligtvis också till en lägre kostnad än att måla om och ­ungefär halva kostnaden jämfört med att sätta in nya fönster av motsvarande kvalitet.

Vi har lång erfarenhet av fönsterrenovering för fastighet och BRF runt om i Sverige. Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer.

KUNDCASE

"Styrkan är smidiga fönsterrenoveringar"

Jensen Drift & Underhåll AB arbetar med teknisk förvaltning av ett 70-tal fastig­heter i Storstockholmsområdet. ­Samarbetet med MIR startade 2011, vilket inneburit ett flertal fönster­renoveringar genom åren. ”Hela upplägget gör att projekten går mycket smidigt. Det är bra planering och de tar hand om eventuella anmärkningar samt garantiåtaganden på ett bra sätt.”

Läs mer

Alltid med MIR fönsterrenovering

Slipp skrapa och måla

Våra fönster har en underhållsfri, aluminumbeklädd utsida. Det gör att du slipper skrapa och måla vid en renovering. Genom att bara byta ut den del som behövs blir arbetet gjort på nolltid.

Snabbare & billigare än nya fönster

I vårt unika fönsterrenoveringssystem byter montörerna utvalda delar och fönstren blir som nya. Det ger i regel halva kostnaden i jämförelse med att byta till nya fönster av motsvarande kvalitet.

Egna montörer

Vi är unika i att både tillverka och montera de fönster vi säljer. När du köper ett fönster av oss ser vi till att det blir monterat på rätt sätt med hjälp av våra kunniga montörer.

Tio års garanti

Vi har längre garantitider än de flesta. Som kund hos oss får du tio års garanti, vilket även gäller montage.